Kipinä

Runoilija Sarppazon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I never wanted memories, I only wanted you <3
 

Syömmein leiskuu kipinää,
se tahtois jotain vipinää.
Taltuta se, prinssi armain,
kirkasta tää talvi harmain.
Kun käänsin kasvoin sua kohti,
silmissäsi tähdet hohti.
Sait lieskat rauhoittumaan,
ryntäsin sua halaamaan.....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein rakkausruno. Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot