Nimetön

Runoilija pikku-kirppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ystäväni sanoo että tiedän paljon ja että olen pikku-hippi.
Ei, hän tietää ja hän on opettanut minulle.

Luulin joutuvani olemaan yksin.
Ei, hän oli seuranani.

Luulin etten voi puhua kellekkään asioista.
Ei, hänelle pystyin.

Luulin surevani yksin.
Ei, hänkin suri.

Luulin että hän tietää kuinka paljon välitän.
Ei, hän ei tiedä-

Hän ei ole ystäväni.
Ei, hän on siskoni ja kuolisin hänen puolestaan.

Selite: 
Kuules, minä ihan oikeasti välitä<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot