keltaista

Runoilija pikku-kirppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aurinko on maasta katsottuna keltainen,
tivut ovat keltaisia,
takkini on keltainen,
T-paitani on keltainen,
voikukka on keltainen,
kullero on keltäinen,
lyijytäytekynäni on keltainen,
ruusu on keltainen,
juusto on keltainen,
lempivärini on keltainen,
kuulakärkikynäni on keltainen,
keltaista on vaikka missä jopa minun salaisessa haaveessa!

Selite: 
ÖH.... en ees tiiä miks tein ton :D
Kategoria: 
 

Kommentit

tuli mieleen keltainen auto.. :)

 

Käyttäjän kaikki runot