Nimetön

Runoilija pikku-kirppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Erään maantien vieressä on muuri, sen muurin varjossa kasvaa auringonkukka jonka alla eräs pieni ja koditon tyttö istuu aina. Kukaan ei enää kiinnitä huomiota häneen, sillä hän on aina ollut siinä katselemasa kuinka ihmiset ajavat ohi. Eräänä kesäkuun iltana eräs auotoa ajava alaikäinen mies menettää auton hallinnan ja ajaa muuriin pahki todella lujaa. Suru uutinen menehtyneistä matkustajista leviää jokaiselle sen maan asukkaalle. Mutta auringonkukka on ainut joka tietää jonkun muunkin kuolleen. Se pieni tyttö hautautui sortuneen muurin alle onnellsisenpana kuin koskaan, sillä hän oli vihdoin nähnyt kadonneen veljensä.

Selite: 
Ööh... junassa tuli inspis ja tällaista jlkeä tuli, ei mitenkään hääppöstä...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot