Mahti...

Runoilija Kävelevä haamu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmiset eivät huomaa, koska he eivät halua. Maku on niin erilainen, että he vieroksuvat sitä.
 

Mahti marssii pitkin minua,
kauniina se tanssii minussa.

Mahti pysyisi vain sisälläni,
nyt se tuo minulle kipua.

Mahti, ei, saisi, olla, niin, julma.

Mahti, tuli, luovutan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot