Kumi sormien päällä

Runoilija Kävelevä haamu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmiset eivät huomaa, koska he eivät halua. Maku on niin erilainen, että he vieroksuvat sitä.
 

Kumi ei mieti.
ei välillä pääkään
tekemistä kumilla näyttää olevan.
Liikkuu sormiesi päällä, kuin maahinen.

Sen ei tarvitse ajatella,
sinun kyllä pitäisi.
Anna sen liikua sormiesi päällä,
kun keksit seuraavan runon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot