Puu linna

Runoilija Kävelevä haamu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmiset eivät huomaa, koska he eivät halua. Maku on niin erilainen, että he vieroksuvat sitä.
 

Voi tekevätkö nuo
eläimet koskaan rauhaa.
Ikuisesti puu linnoituksissaan
sotivat toisiaan vastaan.

Ei ystävä ne eivät tee rauhaa.
Luonnon kierto kuluksi tuota
kutsutaan eikä se raukene koskaan.
Sekä me ihmiset ja eläimet
ollaan linnoutautuneet pitämään
luonnosta huolta, vaikka
puulinnoista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos arvostelusta, tämä on kanssa hieno runo :)

Kiitos arvostelusta, tämä on kanssa hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot