Kasvatko koskaan mieheks(en)i?

Runoilija tenacious

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 4.6.2017 16:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The greatest thing you ever learn is just to love and be loved in return.
 

Minulla on sinusta huoli, kuin äidillä lapsesta.

Onko sinusta koskaan mieheksi? Sellaiseksi, joka pitää lupaukset. Eikä haise viinalle.

Opitko koskaan pakenemaan riitojamme,
avaamalla mieluummin suusi, kuin kaljatölkin.

Kykenetkö koskaan kannattelemaan minut

kokonaan,

kokonaisena,

sinun naisena.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeitä aiheita runoissasi.
Tekee itsellenikin tukalan olon, eikä se runojasi huononna. Päinvastoin.

 

Käyttäjän kaikki runot