Nimetön

Runoilija tenacious

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 4.6.2017 16:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The greatest thing you ever learn is just to love and be loved in return.
 

kiertelen kaartelen,
maassa madellen.

unohdellen asioita
unohtamatta sinua

ja meitä.

vai oliko sitä,
sinä olit ainakin

entä me? ehkei.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnen itsessäni niin tuon tunteesi ja ajatuksesi.. Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot