.

Runoilija tenacious

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 4.6.2017 16:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The greatest thing you ever learn is just to love and be loved in return.
 

Miksi rakastun aina päätä pahkaa
tuollaisiin kakaroihin niin kuin sinä?

Säälin sinua ehkä jopa enemmän kuin itseäni.

Näen silti, kuinka minuus minussa hajoaa
- on sinun vallassasi kokonaan.

Rintani pienenevät,
peppuni ei ole enää pyöreä,
en jaksa enää meikata.

Naiseuteni on poissa.

Näen heidät, joita kutsun myös rumalla tavalla huoriksi,
he sitovat sinut tuoliin, kuiskaavat korvaasi rivoja.
Riisuvat sinut kokonaan.

Sinä nautit - ja minä en osaa enää edes itkeä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot