Zihuatanejo

Runoilija kultalintu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'll be with you, soon.
 

Kämmenen sisälle kätketty toivomus,
kosteiden silmien syvin kaipaus:

Meksiko

Mennään lujaa, otetaan tuulesta kiinni,
Mennään lujempaa, annetaan merten näyttää tie.
Pidä kiinni, ota minun käteni.
Älä päästä koskaan, luokse hiljaisuuden vie.

Kämmenen sisälle kirjoitettu pyynnöistä suurin,
mustekynällä maalattu toiveista salaisin:

Meksiko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä lukija vaikuttui suuresti tästä runostasi.
H i e n o kokonaisuus!
Luin hiljan meksikolaisen kirjailijan teoksen NAINEN JOKA SUKELSI MAAILMAN SYDÄMEEN, ja pidin kovasti.
Meksikosta tulee aina hyvin värikäs, voimakas olo, jo pelkästä sanasta.
Runosi pureutuu mielestäni täydellisesti Meksikon ytimeen. Eletään, joka hetki täysillä, eikä himmata mitään!

Todella kiehtova, suloinen, kaunis, mystinen on tämä runosi!

Kiehtova kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot