kipu

Runoilija sulosointu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

luethan enemmän kuin vai ensimmäisen runoni ? :) ensimmäinen ei aina ole paras.
 

olen kuin kokoon
puristettu purukumi

kaikki tallovat päältäni
olen kuin osa maisemaa
mutta silti he ovat
kuin minua ei olisi

ei ne purematta niele
ja lujaa purevatkin
hitaasti, tappavasti
musertavat minut

särkevät minut kuin
halvan lasiesineen

tahdon olla arvokas

Selite: 
tahdon merkitä sinulle jotain.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa runoutta kivuista ja tuskasta!
Sinä olet arvokas!

tykkään...

tämä runo hätkähdytti, jotenkin murtunut ja samalla raivokkaan ponnekas, upea runo.
jokaiselle on elämässä tärkeää merkitä
jotakin, jollekulle, kuulua johonkin.
runosi kertoo upeasti huomaamatta jääneen
ihmisen tunteista, todella hienoa, pidän.

Runosi on todella hieno.
Muista, että olet Kristallia
ja tiedä, että kipu
on kaikesta huolimatta
ihmisen paras ystävä ja
ilman kipua, elämästä on
vaikeampi selvitä.
Kipu on kuin varoitus
ja niin elämän kivuista myös selviää.

Muista vahvuutesi.

Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot