vahinkolapsi

Runoilija sulosointu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

luethan enemmän kuin vai ensimmäisen runoni ? :) ensimmäinen ei aina ole paras.
 


istuimme hiekkalaatikolla
minä itkin
sinä kuuntelit


miksi isän piti mennä ?


isällä oli pitkät hiukset,
tatuointeja ja risaiset farkut
mutta onko siinä tarpeeksi
syitä viedä isäni pois ?
pois, muiden rikollisten joukkoon?


ei

me sinisilmäiset kolmevuotiaat
istuimme siinä kuin aikuiset
jo niin nuorena
minun piti oppia ymmärtämään:


minun isäni on paha
minun isäni on rikollinen

nyt olen kasvanut
siniset silmäni ovat
muuttumassa itkusta punaisiksi


minusta on tullut tälläinen
mielikuva isästä on vääränlainen

ei ole isää
on vain mies
mies jota minun kuuluu vihata
mies joka ei ajatellut kahta kertaa
mies joka on osa syyllinen
maailmaan syntyneestä vahinko lapsesta


minun isäni


en ole enää kolmevuotias
silti en tiedä sinusta enempää


oletko varas vai murhaaja ?


en tiedä ja
se piinaa minua

Selite: 
ikävä on sanoin kuvaamaton ja aiheesta oli vaikea kirjoittaa, joten olkaa armollisia :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä pisti hiljaiseksi.

Epätietoisuus, etenkin noin tärkeän henkilön kohdalla on piinaavaa. Etenkin kun haluaisi tietää. Se ei kuitenkaan muuta tosiasiaa, että olet siinä ja olet arvokas. Aina, vaikka vanhemmat olisivat lähellä, ei heitä kykene tuntemaan. Joten sinänsä se voi olla helpompaa, jos toista ei tarvitse kohdata aina.

 

Käyttäjän kaikki runot