Kulutettuja palasia

Runoilija Karggoo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämäni palaset,
reunoista ruttuiset,
aseteltu moneen tilanteeseen,
kulutettuja
Silti sinä rakastat,
jokaista kerrallaan.
Hellästi asettelet,
oikeille paikoilleen.
Kokoat minut,
sellaiseksi kuin minut luotiin,
hellästi,
rakkaudella.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista...niin erittäin kaunista! Rakkauden kuvaelmaa parhaillaan. Tuollaista sen tunteen pitää ollakin.

hyvä kuvaus hellästä ja hyväksyvästä rakkaudesta

 

Käyttäjän kaikki runot