Matkalla

Runoilija cougar

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2008
Viimeksi paikalla: 12.1.2024 16:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
käsi koskettaa jalkaa,

auringon hellimää hyväilee,

vaikka toinen käsi ajaa,

sormet kulkee, etsii rajaa,

iho toistaan suutelee,

- sisällä liekehtiä alkaa



kutsuu leikkiin kesän,

tyttö nauttii, hymyilee

kosketus toi muuta mieleen,

nyt pysähtyikö portin pieleen,

missä piilopaikka lymyilee,

- löytää pehmeän pesän



kuiskaus kuuluu, uusiin kyliin,

täyteen vauhtiin, laukkaan,

kiihtyy, ratsun lento,

keho huokaa hento,

huulilta kasteen, maukkaan,

- tule mun silkkiseen syliin
Selite: 
kesälomalla
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot