Kaukana rakkaus minusta

Runoilija cougar

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2008
Viimeksi paikalla: 12.1.2024 16:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
katsoin kaukaisuuteen,

hiljaisuuden meren taa,

kuin ois tyhjänä pääni,

ei kuulu rakkauteni ääni

vaikk’ kohisemaan veren saa,

silti luotan päivään uuteen

- unelmaan ja tilaisuuteen
Selite: 
Mykkänä rakkaudesta
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno. tykkäsin varsinkin lopusta :)

ihanasti rimmaava runo. kauniit sanat. pidin! :)

 

Käyttäjän kaikki runot