atomi

Runoilija yun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen nuori tyttönen, joka kerran kohtasi kuoleman kädessään. Olen tällainen pieni neitonen, joka kokemuksistaan vahvistui, ja päivä päivältä enemmän rakastaa.
Olen tällainen herkkä olento, johon joskus sattuu syvästi. Olen tällainen kumma henkilö, joka toivoo ystävyyttä osakseen.

"Tavoittele kuuta taivaalta - yrittämättä et saavuta mitään!"
 

Minä olen kai yksi atomi
ydintä vetää kasaan voima,
puristaa kivun ja muistot yhteen
Sisäkehällä elektronit
kiertävät tuskaa ja vahtivat,
ei yksikään kärsimyksen protoni karkaa
Ja ulkokehän elektronit,
ne parittomat kahdeksikkoaan etsii
Keräävät kaiken ruumiiseen
jokaisen mahdollisen suupalan
Ja painoa liiaksi,
peilikuva kuvottaa

En kestä tässä kehossa
En jaksa tätä tuskaa

Mutta maailmankaikkeus sen todistaa,
atomi, etenkään ei
ydin
hajoa koskaan.

Se on ikuista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot