Nykyhetki merkitsee

Runoilija yun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen nuori tyttönen, joka kerran kohtasi kuoleman kädessään. Olen tällainen pieni neitonen, joka kokemuksistaan vahvistui, ja päivä päivältä enemmän rakastaa.
Olen tällainen herkkä olento, johon joskus sattuu syvästi. Olen tällainen kumma henkilö, joka toivoo ystävyyttä osakseen.

"Tavoittele kuuta taivaalta - yrittämättä et saavuta mitään!"
 

Sinä saatoit koskettaa,
kauan sitten vaikuttaa
elämääni
Enää et ole osa,
et edes pieni pala
minuuttani

Tänään minua rakastaa,
tälläkin hetkellä muistaa
rehellisyys
Minusta on saanut osan,
hieman suuremman palan
aitous

Nyt minä välitän,
heitä rakkaita ajattelen
lämmöllä
Annan teille sydämestä
paikan omani vierestä
tunteella

Minä piirrän pisteen,
jätän taakse esteet,
ne vaikeudet
Annan vapauden itselleni,
onnen tunteen mielelleni
ne ihanuudet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot