Galax

Runoilija Lasienkeli90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On viimeinen kerta kun näen sinut
Viimeisen kerran kuulen hirnuntasi kun astun talliin
Kerran vielä tämän viimeisen saan upottaa kasvoni
Harjaasi lämmintä kaulaasi vasten

Sanoa sinulle Rakastan Sinua aina
Sillä pian sinun on mentävä pois luotani
Lähdettävä viimeiselle matkalle
Pääset viimein rakkaan ystäväsi luo
Ystävän jota olet kaivannut

Nyt on minun aika sanoa hyvästit sinulle
Aina minä sinua tulen sinua rakastamaan
Aina sinulla tulee olemaan erityinen paikka sydämessäni
Hyvästi Galax.

Selite: 
Rakkalle ponilleni joka oli luonani yli kymmenen vuotta, mutta nyt on tullut aika päästää menemään. Galaxille joka lähti/lähtee viimeiselle matkalleen 30.01.2009.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot