Nimetön

Runoilija Lasienkeli90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi on elettävä
Rahdauduttava päivästä seuraavaan
vaikka haluaisi jäädä pimeään
en jaksa tätä enää
en kestä enää päivään seuraavaan
ei täällä ole minulle mitään
Kaiken kauniin pilaan kun katsonkin siihen
rikon kaiken mihin kosken
jälkeeni ei jää mitään kaunista tai ehjää
on parempi jos vain lähtisin pois
sen jälkeen kaikilla olisi paremmin
ei kukaan minua kaipaisi tai surisi

lähden nyt kun vielä pääsen itse menemään
en tätä enää kestä
vaan hajoan pieniksi paloiksi
ei kukaan enää minua kasaan saa
liian kauan yritin vain jaksaa
yritin nousta ylös kun maahan lyötiin
aina lyödään takaisin maahan eikä päästetä nousemaan
joten maahan jään, en enää ylös nouse

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voin samaistua tähän, siksi tämä varmaan koskettaa niin kovin. Olen varma että sinuakin surisi moni, vaikket sitä runon mukaan uskokaan. Aina on vaan sinniteltävä täällä eteen päin, vaikka mikä olisi. Tiedän tuon saman toivottomuuden tunteen liiankin hyvin. Paljon voimia taisteluusi nyt.

 

Käyttäjän kaikki runot