Lasienkeli

Runoilija Lasienkeli90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet niin kaunis niin pieni ja hento
olet minun enkelini
vaikka kasvosi ovat nyt liian kalpeat
vartesi aivan liian laiha
eivätkä hiuksesi kiillä enää niin kuin ennen
silti olet minulle kaikista kaunein kaikista rakkain

Istut pimeässä huoneessa penkillä ikkunan edessä ja katselet kuinka täysikuu valaisee maisemaa
kuunvalo valaisee kasvosi
se saa hiuksesi loistamaa kuin hopealangan
voi kuinka kaunis oletkaan
olet kuin lasia enkelini
olet lasienkeli
kun käännät kasvosi minia kohti ja hymyilet
vastaan hymyysi ja kuiskaan
"Rakastan sinua, aina. Mi amore."
"Mi amore, Hyvästi" sinä kuiskaat takaisin
sulkien silmäsi viimeisen kerran

Pitkään taistelit sairautta vastaan, viimein annoit periksi murruit kivun ja tuska alla
Rakkaasi suojeluksessa lähdit jatkamaan matkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot