Peluri

Runoilija Lasienkeli90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanot että rakastat minua
sanot ettet voi elää ilman minua

sitten sanojesi jälkeen jätit minut
kaikki sanomasi on valhetta
ja valheittesi takaa löydän vain sairaan leikkisi
se särki minut pieniksi sirpaleiksi

mutta et leikkinyt vain minulla
vaan myös monilla muilla
pienillä ja viattomilla sydämmillä
sanoit meille kaikille valheesi
sait niiihin uskomaan kuin viimeiseen pelastus renkaaseen
mutta sitten aina jätit jokaisen
sinä vain pelasit sairasta peliäsi
ja me olimme sinun peli nappuloitasi
et välittänyt kenestäkään

mutta lopulta sinä jäit yksin sillä enää ei sinun valheitasi uskottu
joku teki sinulle saman minkä sinä teit niin monelle muulle
nyt sinä kadut tekosiasi mutta se on jo lmyöhäistä
ei kukaan enää voi sinuun luottaa
ei kukaan sinuun enää rakastu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot