"On luvattu lunta"

Runoilija Belissa14

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oletteko koskaan tunteneet itsenne
vain liikennevaloksi?
Paikallaan seisova tolppa,
jonka ohi ihmiset kulkevat,
kuka kiireisenä, kuka iloisena,
kenen kohtalo onneton.

Moni on odottanut minun vieressäni,
että punainen vaihtuu vihreäksi.
Niin odotit sinäkin.
En kiinnittänyt siihen mitään huomiota,
ennen kuin sanoit:
"On luvattu lunta"
Olin varma, että pidit minua pilkkanasi.

Tunnen jotain kylmää,
metallinen ihoni värisee.
Yksi pisara, toinen.
Jokainen hiutale erilainen.
Silloin ymmärsin, että sinuun voi luottaa.

Maa on valkoinen,
kalenteri näyttää jouluaattoa.
Olen nähnyt sinut pari kertaa
ja aina hymyilemme toisellemme.
Muistamme toisiamme aina kun
on luvattu
lunta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin tästä, tarinamainen mutta mielenkiinto pysyi yllä kokoajan. sulla on omalaatuinen tapa kirjoittaa! keep it up :)

suosikkeihin!
Tämä runo oli niin koskettava ja täynnä tunnetta. Ja kaikki nuo kielikuvat olivat kadehdittavan upeita!
osaat todellakin kirjoittaa! :))

Tunnelmallinen, upea runo!

tykkäsin tästä, tarinamainen mutta mielenkiinto pysyi yllä kokoajan. sulla on omalaatuinen tapa kirjoittaa! keep it up :)

suosikkeihin!
Tämä runo oli niin koskettava ja täynnä tunnetta. Ja kaikki nuo kielikuvat olivat kadehdittavan upeita!
osaat todellakin kirjoittaa! :))

Tunnelmallinen, upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot