Kesä

Runoilija Belissa14

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipaan kesää.
Kaipaan aikaa, jolloin aurinko paistoi.
Kaipaan hetkiä, jolloin unelmat olivat vain
kankaita ompelijan työhuoneessa,
valmiina tulemaan aktuaalisiksi.

Syksy kolkuttaa jo ovella,
seuraava vieras tuo mukanaan kylmyyden.
Toppatakit, villahousut, liian paksut hanskat,
joilla lapsi ei saa tehtyä lumipalloja.
Lunta pyryttää ja vettä sataa.
Ikkunan takana on,
kaiken kaikkiaan,
erittäin kurjaa.

Nyt on jo syksy.
Kesän ihanat muistot taskussaan
jokainen palaa takaisin todellisuuteen.
Kaamosmasennus ja valonpuute.
Ihmiset raahautuvat takaisin töihin ja kouluihin,
tai jos on onnea, ei yhtään mihinkään.

Selite: 
Tämän hetken fiiliksiä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot