Ymmärryksen äärirajoilla

Runoilija MustaAasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen todennut että 2 palaa suklaata
maistuu paremmalta kuin levy,
mutta syön silti sen levyn.
Ja luultavasti se houkuttaa myös sinua.

Fyysisesti minä söin levyn
ja henkisesti sinä halusit sitä.

Selite: 
Kehitin vertauskuvan jotta saisin itseni ymmärretyksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runonen ja ihana ajatus. Tykkään =)

Oiva näkökanta tässä...taidampa kokeilla samaa...

Tosiaan! Hyvä runo.

Oi suklaata! En ehkä ihan ymmärtänyt sitä, mutta hieno se on silti :)

Alkoikin tehdä mieli ---------- suklaata.
Kiitos käynnistä runoissani.

Hieno runo. Tekee mieli suklaata :P

 

Käyttäjän kaikki runot