Keräilyerä

Runoilija MustaAasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suomestani puuttuu murre, sanansielu.
Päästäni tieto ja sormistani taito.

Ja silti olen aina oikeassa.

Mutta kun näen itseni toisen kautta, ärsyynnyn.

Laihduta,
jotta voisit katsoa itseäsi ilman peiliä.

Olemme vain pitkiä vaaleita hiuksia. Olethan käynyt ensiapukurssin?> >

Perseestä lahoovat farkut, siksi käytän mustia alushousuja,

Näin ensimmäisen maailmansodan aikaisen pommisuojan, jossa kaksi miestä harrastaa seksiä öljylampun valossa.

Lapset ovat
rumia, tyhmiä ja erittäin ärsyttäviä,
muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Ja parasta on se että,

täytän nämä kriteerit täydellisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot