22.08.2007

Runoilija saturday

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

just gonna stand there and watch me burn? But that´s alright cause i like the way it hurts.
 

En osaa rakastaa sinua,
kun en osaa rakastaa itseänikään oikein.
Odota.
Älä mene.
Ehkä jokupäivä osaan rakastaa meitä molempia.

Selite: 
vielä hetki sitten uskoin jokaisen nuista sanoista. Enpä enää. Päästin irti ja lopetin itseni satuttamisen peräänitkemisellä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot