Anne-Mari

Runoilija saturday

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

just gonna stand there and watch me burn? But that´s alright cause i like the way it hurts.
 

Kirjoitit päiväkirjaasi runon.
"Ystävyys on kuin puu,
se vain kasvaa ja kaunistuu."
Minun puuni pudotti lehtensä,
kun sinä menit pois.
Hymysi,
naurusi,
ja äänesi
pitivät sen hengissä.

Selite: 
tuli mieleen pitkästä aikaa kun kaverini piirsi käteeni puun.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot