äidille

Runoilija crest

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 21.1.2016 8:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1990

Tarpeeksi vanha
tietääkseen
mitä ei pidä tehdä
ja
tarpeeksi nuori
tehdäkseen
sen silti.
 

vaikka kuljen täällä yksin
maailmassa, joka on joskus
pimeä, synkkä
ja raskas askeltaa

tiedän että askeleeni
voi olla kevyt
koska sinä olet minusta
pitämässä huolta,
ottamassa osan huolistani harteillesi

sinä raivaat minulle tien,
sinne minne tietä ei voi tehdä
pidät minut pystyssä
kivikoissa,
joissa ei yksin pysty kulkemaan

ja jos pystyn pysymään jaloillani
tiedän
että vaikka mitä kävisi
olisit ottamassa vastaan
jos horjahtaisin

sinä teet kaiken tämän
vilpittömästä rakkaudesta
minuun

äiti
sitä minä en
koskaan unohda

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis rakkaudentunnustus äidillesi. Hän on varmasti sinusta hyvin ylpeä.
"Jokainen äiti on lapsilleen jumala." Äidit ovat parhaita. Hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
crest häpeä 23.10.2013 1 Runo
crest syyllisyys 23.10.2013 1 Runo
crest äidille 8.5.2013 1 Runo
crest Nimetön 10.3.2013 0 Runo
crest Nimetön 1.3.2013 0 Runo
crest revitty 25.1.2013 0 Runo
crest kasvu 25.1.2013 0 Runo
crest ystävälle 14.11.2012 1 Runo
crest huomaamaton 14.2.2012 1 Runo
crest aika 24.1.2012 0 Runo