syyllisyys

Runoilija crest

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 21.1.2016 8:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1990

Tarpeeksi vanha
tietääkseen
mitä ei pidä tehdä
ja
tarpeeksi nuori
tehdäkseen
sen silti.
 

syyllisyys

se repii hiuksiani
kuristaa tiukalla otteellaan kaulaani
sylkee kasvoilleni
heittää minut kylmään pakkaseen ilman vaatteita
lyö minut maahan
potkaisee kylkeeni
niin etten jaksa enää nousta
astelee sisään
kääntyy, katsoo tyhjin silmin suoraan minuun
laittaa oven lukkoon
ja valot pois.

jään hankeen
en pysty,
en jaksa
tämä tunne vie minulta voimat
jättäen tyhjyyden jälkeensä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä tulee vahvasti iholle. 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
crest häpeä 23.10.2013 1 Runo
crest syyllisyys 23.10.2013 1 Runo
crest äidille 8.5.2013 1 Runo
crest Nimetön 10.3.2013 0 Runo
crest Nimetön 1.3.2013 0 Runo
crest revitty 25.1.2013 0 Runo
crest kasvu 25.1.2013 0 Runo
crest ystävälle 14.11.2012 1 Runo
crest huomaamaton 14.2.2012 1 Runo
crest aika 24.1.2012 0 Runo