Pölyhiukkasen onni

Runoilija Honeybird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Säde siivilöityy ikkunan läpi
ja saa pölyhiukkaset tanssimaan.
Ne pyörähtelevät vinhaan.
Parit vaihtuvat yhtenään.
Niillä on hauskaa.

Jonkun pitää olla ilonpilaaja.
Tulen pölyhuiskun kanssa.

Ilta-aurinko tunkeutuu huoneeseen -
ja tuo tanssivat pölyhiukkaset mukanaan.
Ne tulivat takaisin -
ja pitävät taas hauskaa.
Miksen yhtyisi hauskanpitoon?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot