Missä olit?

Runoilija Honeybird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerran keihäs osui rintaani
ja sydämeni huusi happea.
Olitko sokea silloin?

Kerran kipu syöksyi huuliltani
ja itkin verta.
Olitko kuuro silloin?

Kerran kehoni tärisi vartaloasi vasten,
mutta en nähnyt sinua.
Missä olit silloin?

Mihin katosit?
Ja voi miksi tulit takaisin,
kun silmänikin nauroivat ja sydämeni säteili valoa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo, pitää varoa joutumasta noidankehään.

 

Käyttäjän kaikki runot