Naura!

Runoilija Honeybird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna suupieltesi kääntyä ylöspäin
ja silmiesi tuikkia!
Anna kehosi hytkyä
ja naurusi raikua!
Päästä naurutulva valloilleen
ja upota siihen kaikki ympärilläsi oleva.
Roiskuta nauruasi ympäri ämpäri
ja ui siinä iloisena.
Jatka, kunnes olet lopen uupunut,
mutta jätä hymy huulillesi muistuttamaan ihanasta hetkestä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot