Nimetön

Runoilija katjamoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This world is crying for so much more. Only 4 minutes to save the world.
 

On aika eteenpäin jatkaa,
sulla on mut,
kuljetaan yhteistä siltaa,
joka meidät vie kokemuksiin uusiin.
Pyyhi kyyneleesi,
se mennyttä on,
laitan käteni ympärillesi,
ja kuiskaan korvaasi,
''En ikinä sua yksin jätä!''
Kuljemme kultaista keskitietä,
yhdessä, käsi kädessä.
Olet minulle kaikki kaikessa,
sä oot mun oma taivaan enkeli.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot