Nimetön

Runoilija katjamoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This world is crying for so much more. Only 4 minutes to save the world.
 

Tiedän että muutut kohta enkeliksi,
pilvenhattarallasi istut ja katsot tänne maahan.
Olet oma suojelus enkelini tähtenä taivaalla,
etkä voi enään ikinä palata.

Isä, minä todella rakastan sinua,
älä mene pois.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot