R.I.P Anna Anteeksi

Runoilija katjamoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This world is crying for so much more. Only 4 minutes to save the world.
 

Et enään pidä minua kädestä,
et enään pidä minua sylissä.
Aikasi ei ollut vielä, miksi lähdit?
Anna anteeksi, en ollut hyvä,
anna anteeksi, minä rakastan sinua.
Hoen nimeäsi mielessäni, muistelen
muistoja meistä kahdesta,
siitä kun olit aina vierelläni.
Kyyneleet tippuu maahan,
olisi niin hienoa viettääm
vielä yksi hetki yhdessä-
Kasvosi piirtyy taivaan tähtiin,
paikkasi on täällä, olet
aina sydämessäni..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan helyyttävä.. oih..<3

oi todella kaunis. <3
suosikeihin -- >>>

ihanan helyyttävä.. oih..<3

oi todella kaunis. <3
suosikeihin -- >>>

 

Käyttäjän kaikki runot