Vääryys

Runoilija Lord Aurion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Toivo parasta, varaudu pahimpaan"
 

Se on niin VÄÄRIN
MURHATA, TAPPAA, SILPOA ja SURMATA

Se on niin väärin
koulukiusata, syrjiä, haukkua ja ahdistella

Se on niin väärin
olla oma itsensä eikä tulla hyväksytyksi

Se on niin väärin
antaa itselleen oikeutus JULMAAN VERITEKOON

Se on väärin antaa todellisuudentajunsa hämärtyä.
Minä ainakin ymmärrän seonneita.

Selite: 
Ensin Jokela, nyt Kauhajoki. Tämä on erittäin traagista, annan suruvalitteluni uhrien omaisille. Runon tarkoituksena on kuvata tehtyjen asioiden vääryyttä ja sitä, miten seonneiden todellisuus vääristyy niin heille aiheutettujen vääryyksien takia, että se antaa oikeuden heille tehdä tällaisia asioita. Ehkei osunut ihan nappiin, mutta tarkoituksena oli myös luoda jonkinlaista ironiaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on väärä teko, mutta mikä ihmiset saa tappamaan toisia. Mistä saa alkunsa murhamieli ja väkivalta? Nykyisin nuoret istuvat netissä tunti- ja päivätolkulla, osa jopa yönsäkin siellä viettää ja lukee sieltä terroristien kirjoituksia ja selkeää aivopesua tappamiseen ja kostoajatuksiin ja siihen, että itsemurhaiskut ovat sankarillisia tekoja. Netistä saa ohjeita ihan kaikkeen, jopa pommin valmistukseen. Ja sieltä saadaan myös nopeasti mallia tällaisiin veritekoihin ja samalla samaistutaan tappajiin.

Onhan tämä maailma toki vääryyttä täynnä :> Mutta onneksi tämä runo ei ole turhan angstinen, vaan pikkuisen ironinen, ja jollain tasolla minua alkoi naurattaakin tätä lukiessani.

 

Käyttäjän kaikki runot