Piikki

Runoilija Lord Aurion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Toivo parasta, varaudu pahimpaan"
 

Ikuinen ystävyys
yksipuolinen välittäminen

Uneksiminen välittämisestä
herätys jäävedellä
kylmää

Raamatun poskelle kääntäminen
sattuu pidemmän päälle
enemmän

Yhdessä hauskan pitoa
jonkun ulkopuolelle jättäminen

Kahden kauppa - kolmas pyörä
hetken tauko - ikuinen hiljaisuus?

Paskapuheet sisäisestä kauneudesta
me kaikki olemme pinnallisia

Pinnallisuus on mediaseksikästä

Ikuinen rakkaus
romantiikkaa
vaiko romantisointia

Avioliiton vala ikuisesta rakkaudesta
puolet päätyvät eroon

Ikuinen ihanuuden illuusio
vai karu todellisuus?

Selite: 
Joskus pitää pistää, että tuntee olevansa elossa :P
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin tästä sarkastisuudesta, joka henkii jokaisesta säkeestä. Säkeet toimisivat yksinäänkin, mutta näin "yhteen koottunakin" tämä on hieno.

Ja kiitos muuten arvostelustasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot