Realismi

Runoilija Lord Aurion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Toivo parasta, varaudu pahimpaan"
 

Oi, miten ihanasti talonpoika lemuaa!
Sillä jokainen meistä,

tuiki tavallisista tallaajista,
voi olla sankari.
Uskomatonta,
eikö totta?
Mutta sitähän se on
realismi

Selite: 
Äidinkielen tunnilla paperille hitaasti valutettuna verelläni. Vihkorunoutta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana : D

 

Käyttäjän kaikki runot