Piikkilanka

Runoilija 3578010841685dd86fd382b6854aef1a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everytime I think about you tiers come to my eyes
 

Yksinäisyys
se nakertaa hiljalleen reikiä ympäri kehoa
ampuu luoteja sarjatulena
ilman luotiliivejä
kipu takertuu ympärille kuin piikkilanka

Riuhtominen ei auta
huuto ei kantaudu kenenkään korviin
piikkilanka kiristyy ympärillä

lopulta
jäljellä ei ole ketään
eikä mitään

vain kipu ja kyyneleet
piikkilangan jättämät arvet

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot