Tulinen

Runoilija 3578010841685dd86fd382b6854aef1a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everytime I think about you tiers come to my eyes
 

Suudelma lumisateessa
muuttaa kiinteän veden nesteeksi
se virtaa sisällämme
kuumana kuin laava
tulisena kuin habanero
jättäen hyvänolon tunteen

mutta ajan päästä
nakertaa yksinäisyys reiän sydämeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot