Palavaa

Runoilija 3578010841685dd86fd382b6854aef1a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everytime I think about you tiers come to my eyes
 

Ajatukset
joita edes humala ei vie pois

Muistot
joista voisi rakentaa pahaa hehkuvan korttitalon

Ääni
joka on kuin särkynyt sydän

Tunnelma
kuin rikkoutunut lasi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot