suru

Runoilija Jellymato

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2007
Viimeksi paikalla: 10.11.2016 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1990

Lähettämäsi hymy palaa aina takaisin.
 

Surun kyyneleet valuvat poskillani.
Suru on suuri
mutta kukaan ei ymmärrä sitä.

Punaiset silmät.
Ne polttavat.

Tukala olo.
Tekee mieli itkeä enemmän ja enemmän.

Puukko.
Tekee mieli viiltää.
Syvän haavan,
verisen ja kipeän.

Surun kyyneleet valuvat poskillani.
Suru on suuri,
mutta kukaan ei ymmärrä sitä!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot