Oliko kaikki sen arvoista

Runoilija Jellymato

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2007
Viimeksi paikalla: 10.11.2016 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1990

Lähettämäsi hymy palaa aina takaisin.
 

Mitä minä teen?

Olen menettänyt kaiken,
kaiken kauniin elämästäni.

Olen menettänyt rakkauden.

suuren ja punaisen sydämen..
Onnellisuuden kyyneleen vierivän.
Hymysi kauniin ja sievän.

Ja mitä minä sain?

Tuskan kovan ja viiltävän.
Sydämen polttavan ja kipeän.

Oliko kaikki sen arvoista?
En ikinä kuule vastausta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot