Kuolema?

Runoilija Jellymato

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2007
Viimeksi paikalla: 10.11.2016 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1990

Lähettämäsi hymy palaa aina takaisin.
 

Kävelin.
Kävelin yksin pitkin junan raidetta.

Silmät kiinni.
Mumisin omaa.

Tuntuí kuin olisin nukkunut.
Syvää unta.
Kuitenkin olin hereillä.

Yhtäkkiä kuulin jotain.
Jotain ihan outoa.

En ehtinyt ajatella mitään,
kunnes silmissäni sumeni.

Hetken oli ihan pimeää.

Sitten näin jotain!
Vaikka silmäni olivat kiinni.
Käsi..
Se oli jonkun käsi!
Se kurkotti minuun.

Otin kädestä kiinni.
Syöksyin lujaa vauhtia jonnekkin

Yhtäkkiä en tuntenut mitään.

Hetken päästä olin jossain.
Siellä oli ihan valkoista.
Valkoisempaa kuin missään muualla.

Huomasin käveleväni pilven päällä.
Tunsin jotain outoa selässäni.
Katsoin..
Siivet.
Niin valkoiset ja suuret!
Niin pehmeät!

Levitin siipeni.
Hyppäsin pilven reunalta,
ja leijuin.
Leijuin kauas.

Meitä oli paljon.
Paljon samanlaisia!
Me leijuimme.
Leijuimme kaikki tyhjyydessä.
Keskellä..
ei mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot