tyhjä paikka

Runoilija Jellymato

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2007
Viimeksi paikalla: 10.11.2016 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1990

Lähettämäsi hymy palaa aina takaisin.
 

Aamulla heräsin
vieressäni oli tyhjä paikka

tyhjässä paikassa oli lappu
lapussa luki: "kiitos...anteeksi...hyvästi!"

silmiäni alkoi polttaa
tunsin kyyneleen valuvan silmästäni

katsoin peiliin
punaiset silmät katsoivat peilin kautta minuun

kyynel valui poskellani

miten voin elää ilman sinua
miten voin koskaan unohtaa

mutta kiitos siitä mitä annoit minulle

sinä rakkaani...olet aina sydämessäni!!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot