Runo rakkaalle

Runoilija Arya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Se vaikenee joka pelkää vastausta ei kestä totuutta, jää vaille vapautta. Se vaikenee joka pelkää muiden mieltä ja hiljeten väistää vain tyhmemmän tieltä." -PMMP
 

Tuuli tuivertaa tukkani sekaisin,
aurinko lämmittää meidät
sinut ja minut
onnellisiksi.
Sinun kanssasi
vain kahdestaan
sydämeni nauraa enemmän kuin koskaan
ja sinun hymysi
tekee minut onnellisemmaksi kuin mikään.
Jokaisen hymysi,
naurusi ja katseesi
piilotan sydämeni sopukkaan
ja aina kun olet kaukana
otan ne sieltä esiin,
katselen niitä hiljaa.
Sinun kanssasi,
ikuisesti.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

alussa heti nousi mieleen kysymys: Mitä jos ei aurinko ei paistakaan?
Upean hellyyttävä ja lämmin runo. Suloisen kaunista tekstiä, pidin :D

kaunista <3 ekat 4 riviä on aivan mahtavat, ja lähes kylmiä väreitä menee :)

Niin suloinen, romanttinen. Kaunis tunnelma.

Ihanainen runo. Niin pehmeä ja herkkä.

itkettää jo valmiiksi, eikä tämä auta yhtään.

 

Käyttäjän kaikki runot