Hiljaisuus

Runoilija Arya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Se vaikenee joka pelkää vastausta ei kestä totuutta, jää vaille vapautta. Se vaikenee joka pelkää muiden mieltä ja hiljeten väistää vain tyhmemmän tieltä." -PMMP
 

Hetki hiljaa
sanattomuutta
ei vain jaksa
kuunnella kipua
merkityksettömiä tarinoita
kertovat vain
pimeästä
piittaamattomuudesta
kylmästä.

Sulje silmät

kerrankin.

Kuuntele pimeää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Laittaa miettimään mistä on kyse. Ihanan herkkä mutta vahva.

itseensä kannattaa joskus mennä

 

Käyttäjän kaikki runot