Varjoja eilisestä

Runoilija Arya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Se vaikenee joka pelkää vastausta ei kestä totuutta, jää vaille vapautta. Se vaikenee joka pelkää muiden mieltä ja hiljeten väistää vain tyhmemmän tieltä." -PMMP
 

Eilisen varjot
kuiskaavat ilkeitä sanoja
nauttien kivustasi.
Käännyt pois surullisena
kätkien muistosi sydämesi pohjille
tekee kipeää kuunnella
niitä pahoja varjoja
jotka tahtovat vain satuttaa.

Vai sattuiko sittenkään,
eihän niitä varjoja edes ole.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot