Omat päätöksemme

Runoilija pianosarana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2007
Viimeksi paikalla: 27.10.2019 23:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.6.1989

Maalaan väriliiduilla huomista,
koettaen löytää oikean sävelen.
 

Siivenisku.

Lehti irtautui äidistään
lähti tuulen matkaan.
Se ei halunnut enää olla sidottu sääntöihin.

Siivenisku.

Ei oppinut pikkulintu
lentämään pois pesästään.
Mieluummin juoksi maalla muiden eläinten tavoin.

Siivenisku.

Kukka mursi tieltään
kivikovan asfaltin.
Halusi itse päättää missä eläisi elämänsä.

Siivenisku.

Hän päätti tehdä
tänään jotain erillaista.
Silti istui tietokoneella kuulokkeet päässään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot